Melukis bersama Draw Something

Share : Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0
draw something
draw something

 
Draw Something is a mobile app developed by Omgpop.
Two players alternate turns between drawing a picture to convey the guessword for his partner to guess. The person drawing is provided three random words, arbitrarily ranked by difficulty (a star is easier to draw than a lion), earning one to three coins if his partner guesses correctly.

(Source : hincek wikiwiki)

Draw Something! Kompom la ramai android & apple user yang addicted dengan game draw something ni, termasuk la daku den. Keke. Tapi sah2 la my drawing skill teruknye yang amat! -_-” Lagipun lukis pakai jari-jemari gemuk ni je ha, memang la harem je lukisan nye. Huhu. Tapi bagi yang memang ada bakat seni, memang suke nau la dengan draw something ni. *mengasah bakat katenyeee* 

drawsome drawing

Ni antara hasil lukisan dari game Draw Something. Currlassssst kau marriiiiaaa~ Kalau daku nak lukis macam ni, memang berjinggut la nak dapat. Ade banyak lagi drawing yang ohsem dekat page fb Draw Something ni. Sila lah skodeng kalau rajin, kalau malas, duk dediam kat tepi.

drawsomething find friends in facebook

Before nak main draw something, kena la cari member dulu.*kalau main sorang2, ape jadahnye?* Nasib baek member2 daku kat facebook ramai jugak yang main draw something. Kalau bekenan nak ajak orang tu main, tekan aje nama manusia kat situ. Pastu start la game. Tapi kalau membe kite tu rajin nak layan, die akan respond la, kalau tak, sampai lebam la die tak teka kita punye drawing tu.

create game in draw something

Kalau tak jumpe geng kat facebook, boleh jugak taruk diorang punye username atau email. Biasanya bebudak dekat twitter rajin kasi username Draw Something diorang ni. Takpun, pepandai la korang tanye sape2 android or apple user yang maindraw something ni. Sonang bukan?

colors in draw something

Time memula main, korang akan diberi 4 pilihan warna aje; hitam, biru, merah & kuning. So, nak melukis pon tak berapa nak semangat la sebab leceh dan tak cukup warna. Korang kena la kumpul coins sampai juta2 lemon. Kumpul sampai banyak la untuk beli pakej warna yang lagi menarik tertarik ko memang dabom! Setakat ni, den baru mampu beli spring package je. Warna die lembut2 syahdu giteewww~ Tunggu dah kaye baru boleh beli package lain.

my draw something collection

Ni koleksi lukisan Draw Something daku. Ni antara yang paling oke la dalam banyak2 drawing. Leceh okeh nak lukis pakai jari! Sumber inspirasi tuk melukis ni haruslah dan wajibalghunnah lah datang dari google image! Senang sikit nak lukis. Tiru aje la. Jadi tak jadi, belakang cite. Level paling tinggi den main sekarang ialah 28 baru. Tu pun seksa nak lukis and meneka lukisan orang.

download draw something

Kalau tergoda dengan game draw something, si cik epal boleh download kat sini and android user lak download kat sini. Sesapa yang main draw something ni jugak, meh add dau ksekali (username : chikicicok). Okai!~ Ni saje dulu ye puan2 dan tuan2. Penat nak update blog pepanjang.

Draw Something. Kompom la ramai android dan apple user yang addicted dengan game draw something yang ohsem ni kan? Termasuk la diri daku jua. Keke.
Draw Something
Draw Something is a mobile app developed by Omgpop.<br /> Two players alternate turns between drawing a picture to convey the guessword for his partner to guess. The person drawing is provided three random words, arbitrarily ranked by difficulty (a star is easier to draw than a lion), earning one to three coins if his partner guesses correctly.<br /> (Source : hincek wikiwiki)Draw Something! Kompom la ramai android &amp; apple user yang addicted dengan game draw something ni, termasuk la daku den. Keke. Tapi sah2 la my drawing skill teruknye yang amat! -_-

Share : Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0